ONBOARDING

Online INWERKEN van nieuwe medewerkers

Ontdek je nieuwe werkplek voordat je er fysiek bent.

DAT IS TIJDBESPAREND TOCH?

ONBOARDING

Nieuwe & Flex-Zorgverleners ONTDEKKEN virtueel & interactief de NIEUWE WERKOMGEVING met een 3D&VR Locationview van MatterCare. Deze ruimtelijke pre-oriëntatie vermindert angst en bevordert de zelfeffectiviteit en maakt nieuwe medewerkers zelfverzekerder en mondiger.

VOORAF ONLINE INWERKEN

Hierdoor zijn de unit-based reguliere zorgmedewerkers en de nieuwe- en flexpool-medewerkers beter op elkaar afgestemd, hetgeen de continuïteit van patiëntgerichte zorg verbeterd.

Ziekenhuizen hebben al geruime tijd te kampen met een groot tekort aan hoogopgeleide gespecialiseerde verpleegkundigen. Flexpools kunnen een tijdelijke oplossing bieden. Flexpools hebben ook een nadeel, zij kunnen de continuïteit en kwaliteit van zorg verminderen. Flexpool-verpleegkundigen hebben vaak minder afdelingsspecifieke informatie die bij samenwerking met de reguliere zorgverleners frustratie opwekt. Als Flexpool medewerkers nog niet goed ingewerkt zijn kunnen ze angstig en onzeker worden bij het werken op de voor hen nog onbekende afdeling. Oriëntatie binnen deze zorgafdeling is hierbij erg belangrijk.

PERSONEELS TEKORT

RUIMTELIJKE PRE-ORIENTATIE

Een interactieve online 3D- & VR-Locationview maakt het mogelijk een omgeving vooraf te bekijken zonder hier fysiek aanwezig te zijn.

De 3D-Locationview geeft websitebezoekers de mogelijkheid een locatie interactief en virtueel (PC-Tablet-Smartphone) vooraf online te bezoeken. De Locationview biedt een perfect totaalbeeld en maakt de locatie volkomen transparant. Locatie specifieke informatie is mogelijk via TAG’s waarmee foto, filmpjes of weblink getoond kunnen worden.

Door een nog onbekende zorgafdeling vooraf virtueel en interactief te bezoeken middels een 3D & VR Locationview  kunnen nieuwe medewerkers en flexpool-verpleegkundigen zich beter voorbereiden. Deze ruimtelijke pre-oriëntatie aangevuld met locatie specifieke informatie middels TAG’s en Labels in de 3D-Locationview vermindert angst en bevordert de zelfeffectiviteit en maakt nieuwe medewerkers zelfverzekerder en mondiger. Hierdoor zijn de unit-based reguliere zorgmedewerkers en de nieuwe- en flexpool-medewerkers beter op elkaar afgestemd, hetgeen de continuïteit van patiëntgerichte zorg verbeterd.

Nieuwe & Flex-Zorgverleners

DEZE ORGANISATIES KUNT U AL VIRTUEEL BEZOEKEN
 

Nieuwsgierig naar ONBOARDING mogelijkheden voor uw  zorgafdeling?