Een Locationview helpt uw zorgorganisatie met:

Angstreductie

Transparantie

Imago

Brandveiligheid

E-Learning

Onboarding

Toegankelijkheid

Patienttevredenheid

BHV-training

E-Health

Patiëntveiligheid

Gastvrijheid

Patiëntjourney

Visualisatie Specifieke Zorg

Visualisatie High Risk afdelingen: OK & IC

DEZE ORGANISATIES KUNT U AL VIRTUEEL BEZOEKEN

 

RUIMTELIJKE PRE-ORIËNTATIE

MatterCare realiseert een RUIMTELIJKE PRE-ORIËNTATIE door een zorgafdeling ‘virtueel en interactief’ in beeld te brengen met een 3D- & VR-Locationview.

Op basis van fotografie wordt een Digitale Realiteit gecreëerd welke een innovatieve & significante upgrade is van een 360° Virtuele Rondleiding, Virtuele Tour, 360 Graden fotografie, 360° Video, Google Street View Trusted en Virtual Reality.

Patiënten en bezoekers van een ziekenhuis kunnen hiermee een zorgafdeling vooraf op een geschikt moment (24/7) virtueel bezoeken zonder dat zij daadwerkelijk één stap in het ziekenhuis zetten. Dit kan plaatsvinden vanuit het comfort van de eigen huiskamer met het gevoel alsof ze toch zelf al op de zorglocatie aanwezig zijn.

3D- & VR-Locationview

Een interactieve online 3D- & VR-Locationview maakt het mogelijk een omgeving vooraf te bekijken zonder hier fysiek aanwezig te zijn.

De 3D-Locationview geeft websitebezoekers de mogelijkheid een locatie interactief en virtueel (PC-Tablet-Smartphone) vooraf online te bezoeken, biedt een perfect totaalbeeld en maakt de locatie volkomen transparant. Locatie specifieke informatie is mogelijk via TAG’s waarmee foto, filmpjes of weblink getoond kunnen worden.

De VR-Locationview is extra meeslepend en boeiend omdat kijkers een cognitief gevoel van fysieke aanwezigheid op de bekeken locatie ervaren. Onderzoek (OOGenBLIK) toont aan dat nieuwe cliënten zich door een Ruimtelijke PRE-Oriëntatie (dus vooraf) sneller vertrouwd voelen met de organisatie

Dit doen wij voor u

1
2
3
4
1

Wij scannen uw Zorgafdeling

2

Wij plaatsen uw interactieve 3D&VR Locationview online

3

Uw cliënten BEZOEKEN  VIRTUEEL  uw zorgafdeling met de 3D-Locationview

4

Uw cliënten ERVAREN FYSIEK uw zorgafdeling met de
VR-Locationview

Nieuwsgierig naar de extra opties bij een Locationview van uw zorgafdeling?